První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

Fotbalový turnaj SlavCup 2013 v Ružomberku

21.12.2012 se v Ružomberku konal druhý ročník fotbalového turnaje SlavCup. I tentokrát se proti sobě postavily týmy nacionalistů ze severu Slovenska. Z organizací měli zastoupení Slovenská pospolitost, Vzdor Kysuce a Oravská stráž. Celý turnaj se nesl ve velmi přátelském a bratrském duchu, díky čemuž jsme opět ještě více utužili naše vztahy na společném bitevním poli proti ničitelům a nepřátelům naší země. Během zápasů si mnozí ze zúčastněných uvědomili, že mají velké mezery hlavně po kondiční stránce a tak věříme, že předsevzetí, které si po tomto turnaji dali, také dodrží. Každý nacionalista by měl přeci pracovat na svém duševním a fyzickém rozvoji.


Každopádně na fotbalovém turnaji SlavCup 2013 letos dominovali borci z Liptovského Mikuláše, kteří ve skvělé formě neprohráli ani jeden zápas a velmi hladce zdolali všechny soupeře. Podle všeho byl hlavním tahounem celého mužstva právě brankář prožívající vrcholovou životní formu a na turnaj se připravoval předem, což bylo zřejmé už na první pohled. Druhé místo obsadil Vzdor Kysuce, který ve finále podlehl právě Liptovskému Mikuláši. Třetí místo si zajistili členové Slovenské pospolitosti z Oravy.

Celý turnaj dopadl podle očekávání na výbornou. Dokázali jsme spojit příjemné s užitečným a vedle zábavz jsme trošku provětrali i naše kondičky. Těm, kteří měli možnost ale neúčastnili se, můžeme vzkázat jen jediné - můžete litovat!

Už teď se těšíme na další příjemně strávený den po boku svých bratrů na podobných sportovních akcích.


|Autor: Redakce|Zdroj: pospolitost.org|27.12.2013|