První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

Zpráva z Ukrajiny - Technologie státních převratů

Scénář státního převratu prostřednictvím profesionálních revolucionářů byl aplikován už v mnoha zemích světa, například v Iráku, Alžíru, Jemenu, Tunisu, Egyptě, Sýrii, Libyi, Gruzii... Jeho podstatu lze vyjádřit následujícími pěti body:

1) záminka
2) zažehnutí – střet s policií
3) masové vyjití do ulic
4) sakrální oběť
5) falsifikace voleb a převzetí vlády.

Ad 1) záminka
Například v Turecku se jí stalo vysekání parku v centru města, v Egyptě to bylo pozastavení zásobování potravinami, v Tunisu zveřejnění tajných údajů. Jejím cílem je vyvolat v lidech „spravedlivé“ pobouření provázené emocionálními projevy a vnutit jim vědomí, jakoby revoluci dělali oni sami.

Ad 2) zažehnutí
Konkrétní krutý střet, po němž už lidé nemohou zůstat lhostejní a je lehké je vyvést do ulic. Provokační gesto vyvolá střet s policií a dojde k zranění, anebo se rozšíří v masmédiích a sociálních sítích lež, že byl zabit člověk, a to se psychologicky využije k rozpálení revoluční atmosféry.

5. 12. přednášející Ukrajinské katolické univerzity (UKU), která je iniciátorem puče, M. Dymid, v masmédiích prohlásil, že při zpovědi mu jistý člověk řekl, že vedle vánočního stromku na náměstí, kde byli shromážděni manifestanti, prý viděl ležet 5 mrtvol. Jde o primitivní lež a zločinnou manipulaci. V ten samý den se podařilo odhalit skrytý plán opozice a poslanec ukrajinského parlamentu zveřejnil zprávu, že opozice potřebuje uhasínající revoluční atmosféru maximálně vyostřit. Bude následovat buď zabití člověka přímo na Majdanu (náměstí, kde probíhají protesty), anebo bude prostě podstrčena mrtvola a vyvolá se celonárodní skandál.

6. 12. všechna masmédia rozšířila, že na Majdanu našli mrtvého člověka. Očitý svědek oznámil, že neznámý automobil přijel blízko k Majdanu a vyložil na zem umírajícího člověka, kterému z úst vytékala krev. Pitva však prokázala, že tento člověk měl vysoké stadium tuberkulózy a zemřel na chrlení krve. Politicky šlo o manipulaci s cílem vzbudit dojem, že těžkooděnci a policie zabili na Majdanu člověka. Iniciátoři byli odhaleni. Jaceňuk proto bleskově vymyslel další manévr a do masmedií zahlásil, že to učinili stoupenci prezidenta, aby mohli zakázat Majdany.

Ad 3) masové vyjití do ulic
V této etapě je hlavním úkolem dosáhnout maximální masovosti protestních akcí a provokovat střety s policií. Manifestanti v této fázi zapomínají na svůj původní požadavek a koncentrují se do jediného – odstranit vládu. Zvláštní bojové skupiny extrémistů, kteří se maskují v řadách manifestantů, mají za úkol postavit se proti policii a vyprovokovat co nejkrutější střet policie s manifestanty. V přímém přenosu i pak prostřednictvím internetu se rozšiřují záběry krve, rozbušek, ohně... Naivní obyvatelé tak mají už konečně uvěřit, že všemu je na vině vláda.

Ad 4) sakrální oběť
Demonstrativně před kamerami prezentují cynické zacházení vládní policie s bezbrannými lidmi. Protivládní protest tím dostává gloriolu svatosti. Nafilmuje se šokující moment tzv. sakrální oběti (například děvče podává růži těžkooděnci, který jí stříkne do obličeje chemickou směs. Těžkooděncem je ve skutečnosti převlečený extrémista). Šokující záběr se rozmnoží po všech televizních kanálech a ve všech novinách. Jestliže se rituální oběť nechce obětovat ze své vlastní vůle, je vybrána uměle. Například použitím střelné zbraně s tlumiči zastřelí ze střechy domu manifestanta. Vrah uteče a vina za smrt se připočte vládě. Do vědomí národa se dostává heslo: „Na rukou vlády je nevinná krev, usmíření je už nemožné.“ (Podobné heslo pronesl do médií hlava UHKC S. Ševčuk a řeckokatolík pan Ťahnybok). Psychologický šok sakrální oběti učiní rozhodný zlom v situaci.

Ad 5) Falsifikace výsledků voleb
Revolucionáři, ač sami falsifikují volby, pustí mezi lidi fámu, že volby falsifikuje stará vláda. Tím vyvolají další protesty a nepokoje, které zachvátí celé území. Obyvatelstvu začnou být rozdávány zbraně z předem připravených skrýší. V této fázi se zapojuje armáda, především zahraniční (OSN). Ustanoví se nová vláda, kterou OSN a všechny nadnárodní organizace okamžitě uznají a dovrší se převrat, který nastolí autogenocidní totalitární režim.

Podle této technologie došlo k převratu už ve 20 zemích světa. Tyto dny, prostřednictvím mimořádné aktivity zrádných představitelů UHKC, jako je Huzar a Ševčuk, bylo obyvatelstvo Západní Ukrajiny iniciováno k výjezdu do Kyjeva, k Majdanům ve Lvově, Ivano-Frankivsku, Ternopolu. Ševčuk dodnes motivuje lidi, aby zůstali na Majdanech, a stále vybízí, aby se přidávali noví a noví účastníci. UHKC si dokonce na Majdanu udělala tzv. oltář a postavila tam své kněze. To, že rozpalují revoluci, je trestným činem proti zákonné vládě a zároveň je to hříchem proti Božím přikázáním.

Podmínky revoluce jsou dvě:

1) uplacení zrádci národa
2) masmédia v rukou pučistů

Na Ukrajině už před několika lety tyto podmínky vytvořila falešná demokracie. Vláda, která nemá v rukou masmédia, je bezmocná! Masmédia jsou nejsilnější zbraně současné psychologické války. Synod biskupů pravověrné církve naopak vyzývá k duchovní revoluci, která v zemi opět obnoví Boží zákony a spravedlnost: Ať dnes každý Ukrajinec dá Bohu slib, že každý den bude jednu hodinu stát v pravdě před Bohem v modlitbě za záchranu ukrajinského národa před euro-sodomou. V tom vytrvejte až do svátků vánočních a Přesvaté Bohorodičky 8. 1. 2014.

+ Markian OSBMr; Hlava UP HKC
+ Dimitrij OSBMr; Biskup-sekretář UP HKC

Lvov, 6. 12. 2013

Kopie:
Prezidentu Ukrajiny V. Janukovičovi
Premiéru Ukrajiny M. Azarovovi
Generální prokuratuře Ukrajiny
Masmédiím

Zde je pár odkazů na videozáznamy, které masmédia lidem neukazují...

http://www.youtube.com/watch?v=9Yq-yBIYEp0,

http://www.youtube.com/watch?v=fWIXmqfd8bA,

http://www.youtube.com/watch?v=9IRowUvF_9o


|Autor: Redakce|Zdroj: narodnisjednoceni.cz|16.12.2013|