První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

12.4.2014: Protestní pochod v Trnavě - Slovensko

Rozpoutaný teror asociálů a nechutné podvody politiků ohrožující budoucnost Slováků nás nutí zorganizovat dne 12.04.2014 (sobota) další protestní akci, tentokrát v Trnavě.


Akce nese název "Protestní SAFARI výlet na ul. Coburgova - za slušný a bezpečný život 4 - proti zkorumpovaným politikům a asociálům". Na protest oficiálně pozveme i nově zvoleného prezidenta SR, aby se veřejně vyjádřil k cikánské problematice ohrožující budoucnost slovenského národa.

Případné zájemce z řad občanských aktivistů z Trnavy prosíme ať nás kontaktují, abychom společně promysleli a vypracovali strategii naší akce. Součástí protestu bude nejen upozornit na nebezpečí cikánského extremismu, ale i odhalování dosud nepoznaných a exotických zákoutí města Trnavy široké veřejnosti. Podělte se o nový nevšední zážitek se svými přáteli a přineste si kameru nebo fotoaparát. Zároveň u památníku nespravedlivě pronásledovaných symbolicky zapálíme svíčky za budoucnost slovenských dětí a evropské civilizace, přičemž minutou ticha uctíme slovenské oběti cikánské kriminality a zločinného kapitalismu po roce 1989.

Vrámci snahy o rozvoj cestovního ruchu na Slovensku a podpory mezinárodní spolupráce budou na SAFARI výlet pozváni i někteří zahraniční velvyslanci (např. z Běloruska, Ruska, Íránu, Kuby, Činy, Severní Koreje, Ukrajiny ale i USA, Japonska, Indie a Velké Británie). Na naší protestní akci jsou vítáni všichni národně a sociálně cítící Slováci, přičemž mohou vystoupit i s projevem. Protest je nadstranický, ale organizátoři odmítají účast všech politiků, kteří se po roce 1989 podíleli na likvidaci a okrádáni slovenského národa.

V případě zájmu o spolupráci nás kontaktujte na email: marian.misun@gmail.com

Nadále nás propagujte, rozesílejte pozvánky a sdílejte událost.



|Autor: Redakce|Zdroj: svobodnyodpor.info|21.3.2014|