První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

Pravda o Putinovi

Tento článek zveřejnili kamarádi ze Slovenské pospolitosti a předkládá nám množství faktů o ruském prezidentovi Vladimiru Putinovi, které jsou v současnosti neznámé, zamlčované nebo přehlížené. Mnoho českých i slovenských nacionalistů považuje Putina za zachránce Slovanstva, ochránce tradičních hodnot, zastánce homogenity ruského národa, či dokonce bojovníka proti multikulturalismu a sionismu. Opak je však pravdou.


Právě v tomto článku se odhaluje mnoho pravd, které si nejsou ochotni připustit ti největší rusofilové. Tento článek nemá za úkol útočit na ruský národ, či na obyčejné rusy, má poukázat na to, že právě Putin, jako sluha oligarchů, nejvíce ničí ruský národ. Mnozí nás v poslední době považují za antiruské, ale není to pravda. Mnoho lidí si plete pojmy. Panslavismus v jejich očích znamená bezmezný obdiv k Putinovi a Rusku. Z panslavismu se tak stává jakási špatná napodobenina - rusofílie. My však nejsme proruští, proukrajinští, propolští, my jsme proslovanští! Pokud bych to měl shrnout slovy ruských nacionalistů: "Ruský národ přežije, pokud zničíme Putina a Ruskou federaci!" Vysvětlení jejich postoje naleznete v článku a myslím, že každé myslící bytosti dojde, že Putin neobhajuje slovanské zájmy, tradiční hodnoty a nebojuje proti sionismu, právě naopak.

Jakub Hromoslav Škrabák


Vladimír Putin a nacionalismus. Je Putin bílý nacionalista?

Mnozí lidé a bohužel mnozí i z našich kruhů, žijí v pomýlené představě, že Vladimir Putin je ruský nacionalista, poslední konzervativní vladař, hlava poslední bašty stojící proti multikultuře a sionismu. Mnozí z nás si však neuvědomují fakt, že Putin je bývalý významný agent KGB. A agentem byl v zemi, v níž byly snad nejtvrdší represe vůči opozici a jedny z nejhorších praktik sledování a terorizování obyvatelstva. Putin jako špion je mistrem podvracení a zastírání. A svou kariéru vladaře jako bývalý agent KGB postavil na bázi rozpadajícího se Sovětského svazu. Již v ranném věku své kariéry stál ve službách sinonismu a neobolševismu.


Rusofílie ve společnosti jiných "fílií"

Mnozí v našich kruzích namísto toho, aby uznávaly svou vlastní zemi a vlastní národ, trpí rusofílií a různými jinými názory a touhami, aby je někdo spasil. Je to pravděpodobně určitá forma omluvy vlastní neschopnosti. Extrémnější formou očekávání spasení je panslavismus, který ve svých moderních podobách připisuje Rusku spasitelské tendence a na čele jejich spasitelské ideje stojí samotný mesiáš a bohatýr Vladimír Putin. Málokdo si však uvědomujeme, že Rusko jako země či formy státu v ruských zemích nedonesly k nám ani k jiným slovanským národům žádné spasení. Výjimkou v tomto jsou Srbové. Panslavismus v dnešní době se změnil na extrémní obdiv směrem k Ruské Federaci a k jejímu prezidentovi. A je třeba poukázat na to, že tyto tendence a názory nejsou správné.



Multikulturní realita na území dnešního Ruska

Je nutné si nejprve uvědomit, že současné Rusko je jedna z nejmultikultúrnejších zemí na světě. Rusku patří druhá příčka podle OSN v přijímání počtu migrantů. K uvědomění multikulturní reality Ruské federace jsem dospěl zejména po kontaktu s mnoha ruskými kamarády, kteří nechápali moje zděšení v metropolích západní Evropy. Reakce na moje kritická vyjádření bylo jejich konstatování, že v Moskvě je to horší. Je třeba si uvědomit, že k slovanským národnostem se na území Ruské federace hlásí necelých 85 % obyvatelstva. Údaje na oficiálních stránkách wikipedie poukazují na to, že na území žije několik milionů osob neevropských etnik. A to bychom měli počítat také s faktem, kolik asiatů a Kavkazanů se může oficiálně hlásit k ruské národnosti a kolik neevropského a neslovanského elementu se v těchto zemích nachází ilegálně. Dále podle uvedených zdrojů si musíme uvědomit skutečnost, že v Rusku druhé nejvýznamnější náboženství je islám, který má několik milionů přívrženců na území federace. Také nesmíme zapomenout na důležité postavení judaismu a židovského etnika v Rusku. Mnozí z nich mají dvojí občanství s Izraelem. Jejich počty se oficiálně počítají na statisíce.

Etnických Rusů, Slovanů, na území Ruské Federace během vlády Vladimira Putina rapidně ubývá, během prvních dvou etap jeho vlády to činí pokles o osm milionů Rusů. Putin upravil i imigrační zákon, čímž otevřel hranice Ruska velkému množství imigrantů, zejména levné pracovní síle z chudých postsovětských států. Tímto činem ubírá ruskému lidu možnost pracovat za adekvátní ohodnocení. Putin běžně podporuje a navštěvuje menšinové akce, ale toto nedělá v případě ruských kulturních akcí. Podporuje výstavbu mešit v ruských městech. Vladimír Putin se také podílí na činnosti a aktivitách antirasistických organizací, které nejednou pochodují v průvodu symbolů Sovětské unie.



Putin také de facto uznal Čečensko, mnoho čečenských teroristů dostalo vysoké vojenské vyznamenání Ruské federace. Půl milionu etnických Rusů muselo Čečensko opustit bez nároku na odškodnění. Čečenci , "oběti" války, byli vysoce odškodnění v částce tisíců dolarů. Mnoho ruských důstojníků a vojáků, veteránů, bojujících ve válkách proti Čečencům, dal Vladimir Putin na základě přání čečenských představitelů, muslimských fanatiků a extremistů, uvěznit. Ruští nacionalisté bojující za propuštění veteránů čečenské války jsou za to biti a vězněni.

Putin spáchal i mnoho hříchů vůči ruským tradicím, kultuře a vzdělávání. Na čele kulturních institucí stojí různí lidé jednající protirusky a stali se šiřiteli liberální demoralizace ruské společnosti, viz studentky filozofie - "punková" kapela Pussy Riot.

Každá vláda Vladimira Putina podporovala multikulturu a příliv cizího elementu na území Ruské federace. Putin postoupil svévolně Číně 200 km čtverečních z území Ruska.


Židovští a Kavkazští oligarchové

Musíme si také uvědomit fakt, že Putin má úzké kontakty s oligarchy, kteří jsou zejména neruského a neslovanského původu, a tito ho během prezidentování Borise Jelcina dostali do premiérského křesla, kde se v značné míře podílel na privatizaci území Ruska. Jedněmi z nejvýznamnějších jsou bratři Rottenbergerové, dále vlastník ropného gigantu Gunvor Genadij Timčenk, spolumajitel banky Rossija Jurij Kovalčuk. Oligarchové jsou členy komunity Jezero (Ozero), pojmenováné na základě vlastnění víkendových apartmánů u jezer v oblasti Petrohradu, do této skupiny patří i Putin. Sem patří také mnoho vlivných oligarchů jako další zakladatel banky Rossija Andrej Fursenko a bývalý diplomat OSN Vladimír Jakunin. Putin má kontakt i s notoricky známými oligarchy jako s Romanem Abramovičem či s Michailem Prochorovem. Dalšími Putinovými oligarchy jsou Vitalij Malkin, Piotr Aven, Leonid Michelson, Viktor Vekselberg, Michail Fridman. Známým podporovatelem Putina je oligarcha ázerbájdžánského původu Alekperov Vagit, šéf Lukoilu. Členem "elit" kolem Kremlu je i známý židovský oligarcha Oleg Děripaska, prezident jedné z největších společností na tvorbu hliníku na světě. Putinův kamarád je i známý podporovatel antirasistických aktivit Leonid Fedun. Je třeba zmínit i velké množství kavkazských muslimů, oligarchů podporujících Vladimíra Putina a jeho režim. Takovými jsou Mikhail Gutseriev, Kerimov Abusaidovich, Alisher Usmanov. Za Putinem stojí i přední židovští představitelé jako např. Moshe Kantor, prezident svazu evropského židovského kongresu, předtím prezident svazu ruských židovských komunit, German Khan, člen ruského židovského kongresu, židovský mafián Alexander Mamut, Leonid Mikhelson, Eugene Schvidler, Anatoly Chubais, Sergej Kirienko a další. Po prostudování životopisů těchto lidí je zcestné tvrdit, že Putin je proti sionismu a multikulturalismu. Nespočet židů a Kavkazanů se nachází a nacházelo i v přímé administrativě během prezidentování Vladimira Putina či Dimitrije Medveděva. Pro ilustraci pár jmen jako Alexander Hinstein, Sarafaliev Kerimovich, Vasilyev Abdualevich. Sem patří i "nacionalista" Vladimír (Edelstein) Žirinovskij.


Různí členové vlády jsou propojeni s oligarchy skrz společné zájmy v ropných koncernech. V současné Ruské federaci převládá neskutečná korupce a forma vlády se shoduje s jistou formou organizovaného zločinu.

Dále si uvědomme fakt, že Putin je stejný imperialista a šiřitel nového světového řádu jako Obama či Bush. Nejnověji Putin prosadil zákon o zákazu tzv. popírání holocaustu, čímž se zasadil za jednostranné bádání v tomto tématu.


Idea Eurasie

Myslím si, že otázka Eurasie je něco o čem by žádný bílý národní socialista uvažovat neměl. Je nonsens, abychom se spojovali s kdejakými Asiaty a muslimskými národy a tvářili se, že je to ta správná cesta. Jsme Evropané a naše cesta je spojovat se s dalšími evropskými bílými národy. Uvědomme si, že naše cesta je zachovávání naší kultury, dědictví otců ve společnosti bratrských národů. Euroasijská pomoc už k nám jednou přišla a nemělo to žádné pozitivní dopady na naši společnost. Takže z našeho hlediska a hlediska naší ideje a zájmům tuto ideu můžeme přímo zamítnout.


Pravoslavná církev

V ruské společnosti hraje důležitou roli pravoslavná církev. Jelikož tato církev je možná poslední bašta křesťanské víry v Evropě, samozřejmě ruská společnost je značně konzervativní. Putin potřebuje podporu patriarchy Kyrie a tím pádem se přijímají zákony, které ulahodí církvi a konzervativní části společnosti. Na konzervativní společnosti má spíše než nějaký prezident zásluhu pravoslavná církev. Podobná situace je i v Srbsku, Řecku a z části také v Bulharsku a Rumunsku.


Ruští nacionalisté

Ruští národně orientovaní lidé a ruští nacionální socialisté se ve větších městech staví do opozice vůči Putinovi. Neuznávají ho jako vůdce a vystavují ho kritice za jeho politiku. Ruští nacionalisté ve velkoměstech pochodují s carskou vlajkou, tzv. imperkou, aby se lišili od chátry podporující demokratický systém neobolševika Putina. Nacionalisté demonstrují ustavičně proti Putinovi, za což dostávají tvrdé několikaleté tresty. Putin zakázal a rozpustil jedinou vlasteneckou stranu - Rodinu, která se v roce 2003 dostala do parlamentu - státní dumy. V roce 2007 nebyla ani jedna vlastenecká strana připuštěna k parlamentním volbám. Třeba uvědomit si i fakt, že Vladimir Putin stojí i za současnou neschopností a demoralizací ruské armády. Dal zavřít mnoho elitních vojenských akademií. Putin investuje do policii a represivních státních orgánů, aby mohl efektivně potlačovat opozici. Policie má v Ruské federaci dvakrát tolik členů jako armáda. Putin se již v roce 2005 vyjádřil o nacionalistech jako extrémnímu elementu způsobující nebezpečí vůči mnohonárodnostnímu Rusku. Vladimír Putin měl podobné vyjádření i v roce 2007. Podobně se vyjádřil i Putinův pudlík D. Medveděv, který sliboval nelítostný boj proti extrémnímu nacionalismu. Vedle podporování antirasistických organizací Putin a lidé kolem jeho osoby neustále tvrději bojují proti nacionalistům.


Je na nás, abychom zhodnotili, zda bychom měli dále mít Putinovo Rusko za vzor či ne. Osobně si myslím, že každý správný a rozumný nacionalista a národní socialista by si měl uvědomit, že Vladimir Putin a jeho státní zřízení má s námi a s našimi myšlenkami velmi málo společného. Putin není protipólem Obamy ani jiné formy nového světového pořádku, je součástí nového uspořádání a specificky a zejména zákeřně importuje morální a rasový úpadek na území Ruska.




|Autor: Jozef Horák|Zdroj: pospolitost.org|27.4.2014|