První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

Nacionalisté se sešli před Izraelskou ambasádou

Na výročí 9/11 se sešly před Izraelskou ambasádou asi dvě desítky lidí, aby uctily civilní oběti válek způsobené agresivní politikou teroristického státu Izraele a jeho prodloužené imperialistické ruky armády USA, která ve světě pomocí ohně a meče šíří svobodu a demokracii.


Na akci nám zdárně sekundovaly desítky policistů v různých verzích od klasických igráčků až po specializované tajné verze pro boj s extrémismem. Rovněž nechyběla známá novinářská esa názorově korektního nebe jako Vítek Hassanů, nebo naše fanynka Ingrid Romancová, která si může připsat další přeživší výjezd.

Při akci nám příliš nepřálo počasí, kdy se přesně úderem 18. hodiny rozpršelo, což ovlivnilo délku piety. Jako první vystoupil se svým projevem předseda DSSS Tomáš Vandas, který ve svém vystoupení mj. řekl, že civilní oběti jsou smutným doprovodem každého válečného konfliktu a že zejména Stát Izrael a Spojené státy praktikují agresivní politiku, která vede ke vzniku mnoha hrůz a utrpení.

Po něm promluvil předseda Národních demokratů Adam B. Bartoš, který například uvedl: „Ne Židé jako národ, rasa a tedy ne všichni Židé, ale vlivné bohaté židovské rodiny, vlastnící obrovské majetky, mají často prsty v těchto tragických dějinných událostech.


Stát Izrael, se vším svým rasismem, apartheidem, se svoji agresivitou a geopolitickými ambicemi, je jejich dílem, jejich dítětem.

A je takovým, protože takoví jsou oni – opět říkám, že ne všichni, ale ony mocné rodiny určitě – přesvědčení o své vyvolenosti, povýšení, mocichtiví, toužící po světovládě, věřící, že jim patří svět. Do jisté míry to vychází z jejich talmudistického pojetí víry. Jsou rasističtí ze své podstaty. Považují nás za podlidi, dobytek, sebe samotné pak za vyšší rasu, která má vládnout světu.“ Celý projev (ZDE).

Po jeho projevu symbolicky polil načrtnuté obrysy lidských těl předseda pražské DSSS Jiří Petřivalský kečupem, který představoval krev na rukou Izraelců. S třetím projevem vystoupil předseda Konzervativního a sociálního hnutí Ladislav Malý, který připomněl vliv zastupitelů Izraele na světové dění. „Stopy izraelské tajné služby můžeme najít v tragické události, kterou i dnes připomínáme – v 13 let starému útoku na dvojčata. Stopy konání izraelské tajné služby Mossad můžeme najít i v mnoha „barevných revolucích“, kolik se jich jen na světě děje.

Děkujeme všem účastníkům akce, že si našli čas a uctili památku obětí nesmyslných válek a okupační politiky státu Izrael.



|Autor: Redakce|Zdroj: dsss-praha.cz|15.9.2014|