První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

Lidskoprávní humanismus je horší než ebola

Události posledních týdnů nám znovu připomínají, jaké nebezpečí představuje levičácké pojetí lidských práv a humanismu pro naši společnost. Mezi tyto události patří zejména přístup západních států k šíření viru ebola, nebo útoky propuštěných deviantů a psychiatrických případů.


Lidská práva psychotikům a deviantům

Vrah z Kmětiněvsi, který v lednu 2004 extrémně sadistickým způsobem ubodal a poté znásilnil mladou dívku, se díky lidskoprávnímu humanismu dostal brzy na svobodu a stát se postaral o utajení jeho identity a vyčištění trestního rejstříku, aby mu zlá netolerantní společnost náhodou neublížila. Nyní tato zrůda stanula opět před soudem, neboť na svobodě spáchal loupežné přepadení. Za 3 roky, možná i dříve, bude opět venku. Kdy někoho znásilní, nebo zabije, je jen otázkou času.

V Mostě psychicky nemocný násilník a dlouhodobý uživatel marihuany, propuštěný z psychiatrie, již delší dobu útočí na ženy, důchodce a děti. Od policie dostal pouze blokovou pokutu. Obyvatelé ve strachu sepisují petici, ale dokud někoho nezabije, asi tohoto úchyla z ulic Mostu nikdo neodstraní.

Dalšími z dlouhé řady obětí lidskoprávního humanismu se stali studenti Obchodní školy ve Žďáru nad Sázavou. Několik jich zranila a jednoho ubodala žena - paranoidní schizofrenička, která již dříve útočila a přesto byla propuštěna na svobodu díky systému, který lidská práva psychopatů a zločinců nadřazuje nad práva slušných občanů.

Opakované propouštění nebezpečných deviantů a psychicky nemocných jedinců na svobodu je výsledkem dlouhodobého působení lidskoprávního humanismu.

Všichni si pamatujeme například kauzu z roku 2009, ve které Česká republika čelila výhružkám a nátlaku ze strany Rady Evropy a západních lidskoprávních neziskovek kvůli kastracím sexuálních deviantů. Prý je to pro ty chudinky ponižující a Česko musí kastrace sexuálních zločinců okamžitě zakázat. Tento případ není nic ve srovnáním s tím jakému nátlaku už desítky let čelí systém na západě, kde se pod dohledem humanistů musí i s těmi nejhoršími zrůdami zacházet v rukavičkách.

Kdybychom spočítali, kolik žen, dětí a mužů za posledních 20 let v Evropě padlo za oběť podobně propuštěným deviantům, maniakům a vrahům, asi by se jejich počet snadno vyrovnal počtu obětí některé menší války.


Ideologické kořeny

Současný lidskoprávní humanismus pramení z ideologie neomarxismu ( kulturního marxismu ), který považoval všechny delikventy, devianty, asociály a kriminálníky za univerzální oběti vykořisťující, konzervativní střední třídy. Pro neomarxisty se tyto skupiny staly další menšinou, dalším článkem "nového proletariátu" a spojencem v kulturní revoluci, která má postupně rozbořit konzervativní společnost a tradiční, etnicky jednotný národ.

Koncem 60-tých let na západě začali neomarxističtí aktivisté pořádat různé sociální a kulturní projekty ve věznicích a ústavech, v rámci nichž byli chovanci a vězni, hlavně černoši, indoktrinováni marxismem a maoismem.

Na těchto družbách bílých ultralevičáků s černými vězni se zformovaly i některé budoucí rudé teroristické skupiny. Jednou z takových byla Symbionese Liberation Army (SLA), v jejímž čele stanul po svém propuštění černoch Donald DeFreeze. Tato organizace páchala teroristické útoky a vraždy v letech 1973 až 1975 v USA. Přesto, že všichni řadoví členové byli běloši, organizace se hlásila k myšlence černošské ultralevicové revoluce a nenávisti k bílým.

Pro tyto západní antirasistické levičáky byl každý kriminálník a deviant ( bez ohledu na jeho zločiny) potencionálním spojencem, revolucionářem a nevinnou obětí bílého útlaku. Tento postoj se přenesl na další generace západní Nové levice a dodnes přetrvává v jejich myšlení.


Ebola

V Africe vypukla epidemie smrtelné choroby. Jak se chovají demokratické státy se svou kulturou lidskoprávního humanismu, antirasismu a politické korektnosti? Negroidům z Afriky dají na letišti vyplnit dotazník, změří jim teplotu a pustí je k nám.

- demokratické státy organizují dovozy infikovaných ebolou na léčení do Evropy

- hranice zůstávají otevřené, maximálně se zruší vybraná letecká spojení

- desítky tisíc afrických imigrantů ročně proudí do jižní Evropy. V roce 2014 už jejich počet překročil sto tisíc

- humanističtí hrdinové za státní dotace jezdí do Afriky pečovat o černochy, zpátky se často vrací infikovaní nemocemi

- ve Středozemním moři probíhají permanentní záchrany plavidel s africkými imigranty a jejich bezpečný dovoz na evropský břeh. Humanisté slaví. Jejich letošním rekordem bylo 3300 zachráněných imigrantů za jediný den. Všechny přivezli do Itálie

- impotentní chování politiků v EU, strach z radikálnějšího řešení

Lidé, kteří zpočátku veřejně varovali před nebezpečím Eboly a žádali obranu Evropy proti migraci z Afriky, byli napadáni ze strany ochránců lidských práv, levičáckých antirasistů a pseudohumanistů. Jsou označováni za rasisty, xenofoby a šiřitele poplašných zpráv.

K této antirasistické kampani se připojil například i rakouský Červený kříž, který varuje před rasismem a tvrdí, že imigranti z Afriky jsou kvůli ebole neprávem stigmatizováni. Jeden z jeho šéfů, Gerry Foitik, tvrdil, že strach z eboly je neopodstatněný. Evropa přeci imigranty strašně potřebuje, včetně těch s ebolou.

Obamova neomarxistická vláda a lidskoprávní organizace v USA zakazují jednotlivým americkým státům povinnou karanténu pro humanisty vracející se z infikovaných oblastí Afriky, kteří mohou být nakaženi. Umístění do karantény prý porušuje jejich lidská práva. Americká velvyslankyně při OSN Samantha Powerová uvedla, že tito humanitární pracovníci musí cítit, že jsou doma vítáni. Nejlepší by asi bylo požádat Obamu a jeho lidskoprávní levičáky, ať jdou osobně přivítat a obejmout každého, který přiletí z ebolou zamořené západní Afriky.


Závěr


Levičácký lidskoprávní humanismus je pro nás nebezpečnější, než ebola, nebo schizofrenici v ulicích, protože nám znemožňuje účinnou obranu proti těmto nebezpečím.



|Autor: Redakce|Zdroj: white-media.info|4.11.2014|