První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

Výzva k 17. listopadu - Den odporu proti eurobolševismu

17. listopad je státní svátek připomínající boj občanů proti totalitě. Toto téma je dnes velmi aktuální, neboť představa, že žijeme ve svobodném a samostatném státě je jen iluzí. Samostatně a svobodně už nemůžeme rozhodovat prakticky o ničem.



Žijeme pod diktátem Evropské Unie, svázaní absolutní závislostí na systému dotací, kde zbabělí a vlastizrádní politici jen poskakují, jak si Eurobolševici přejí. Věčná hrozba zastavení dotací z nás dělá pouhé otroky.

Proto se nabízí pojmout 17. listopad jako den odporu proti totalitní, bolševismem a neomarxismem nasáklé byrokratické Evropské Unii.

Příklad: V současné době vrcholí kauza, kde Evropská komise vyhrožuje Česku žalobou u mezinárodního soudu, pokud nezavedeme multikulturní školství a cikány ze zvláštních škol nepřesuneme do škol normálních, mezi bílé děti. Příště nám EU může vyhrožovat žalobou, sankcemi a zastavením dotací pokud například nepřijmeme zásilku pár desítek tisíc afrických imigrantů.

Jaká forma odporu? 17. 11. i v celém následujícím týdnu může každý demonstrativně spálit, nebo jinak zhanobit vlajku EU a akci natočit na video. Videa umístěte například na Youtube, Stream, na FB a všude označte tagem:

1711burnEUflag

Pokud by se pro tuto akci našla širší odezva, může z toho být zajímavý počin. Nezáleží, zda seženete klasickou vlajku, nebo si ji doma vytisknete na papír, vše se počítá.

Návrat ke svobodě a prosperitě evropských národů je možný jedině a pouze tehdy, pokud bude shnilá, multikulturně-levičácká a totalitní EU zničena.


|Autor: Redakce|Zdroj: white-media.info|11.11.2014|