První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

Nenechme si ukradnout naše Vánoce

Blíží se Vánoce a spolu s nimi i "sváteční hysterie", způsobená zejména prostřednictvím mediální samoúčelné fantasmagorické propagandy, jejímž cílem není jen v každém vyvolat impuls k marnotratnosti, ale i k postupnému odporu k vlastním hodnotám a tradicím. Kdo nekráčí s dobou, není prostě "cool". Dost na tom, že velká část naší populace se nechává zmást různými západními trendy v podobě párů stejného pohlaví, multikulturalismu a jinými zdravému rozumu škodícími úchylkami.



Je tu však ještě další škodlivý "element" v podobě Santa Clause, kterému se v posledních letech daří pronikat především do dětských myslí a postupně způsobovat rez na mozkových závitech. Ať se to někomu líbí nebo ne, rok co rok je toto nafutrované ztělesnění židovské obsese úspěšnější ve válcování toho, na čem si můžeme s hrdostí zakládat a předávat to dalším generacím. Šedivý bachratý dědeček je v porovnání se svatým Mikulášem jen slepenec sionistických zjednodušených představ. Není totiž tajemstvím, že Santa Claus je ušitý na starý žido-americký ideál, který představuje slovní spojení "melting pot" - hrnec, ve kterém se smíchají všichni imigranti dohromady a jejich starosvětské zvyky zaniknou.

Masmediální přívrženci se nepochybně snaží v našem podvědomí vytvořit dojem, že nemáme důvod velebit naše hodnoty a zvyky. Současným liberálním a "pokrokovým" rodičům by bylo zřejmě příjemnější posadit své dítě do klína milému bradatému dědečkovi ve společnosti jeho prapodivných elfů a motivovat je k tomu, aby napsali dopis nějakému Ježíškovi, který zaplatil za všechny hříchy světa.

Jak se dá proti tomuto bojovat? Závisí to na každém z nás. Tak, jak se snažili komunisté zasít do našich myslí škodlivé semeno v podobě Dědy Mráze, tak se nás dnes snaží západ omámit jeho umělou figurkou. Jelikož je východní Evropa v současnosti již převálcována západními úchylkami, zbývá nám jen bojovat v podobě bojkotu všech těchto destruktivních prvků. A samozřejmě nesmíme dopustit, aby byl rozdíl mezi Santa Clausem a svatým Mikulášem budoucím generacím lhostejný. Nezapomínejme ani na to, že toto je jen zlomek toho, o co se nás snaží sionisté připravit.


|Autor: Redakce|Zdroj: pospolitost.org|17.12.2014|