První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

Co se skutečně děje na Ukrajině

Mainstreamová média dnes podávají velmi zavádějící zprávy o tom, co se děje na Ukrajině. Média podávají informaci o tom, že na Ukrajině vypukly masové protesty, ve kterých Ukrajinci demonstrují svou touhu po tom, aby se Ukrajina stala součástí Evropské unie. Není to však pravda.

Počáteční protesty vedené ukrajinskou opozicí financovanou EU a USA sice byly namířeny proti vládě Janukovyče, která je proruská, ale nacionalisté však nedemonstrovali za vstup do EU, ale viděli možnost vypuknutí národní revoluce, která by zničila vládu oligarchů v čele s Janukovyčem. V současnosti jsme svědky toho, jak tuto národní revoluci vedou nacionalisté s organizace "Pravý sektor", kteří přesvědčili Ukrajince, aby bojovali ne za vládu, ani opozici, ale za Ukrajinu a národní revoluci. Liberální opozice lidí zklamala, a tak se přidali k nacionalistům o boj za vytvoření národního státu. Nejlépe však situaci popisuje jeden z bojovníků:

Všechna média lžou - nevěřte jim!

Světová veřejnost si myslí, že my, obyvatelé Ukrajiny, bojujeme za vstup země do Evropské unie a kvůli tomu se vrháme s holýma rukama do policejní střelby, vdechujeme slzný plyn, snášíme gumové projektily i skutečné náboje a riskujeme své bezcenné životy. Myslí si, že s policisty se zde perou nějací provokatéři bůhví odkud. Mají takové představy, že my tady bojujeme za opozici, aby se Ukrajina odklonila od Ruska a lízala zadek Evropě.

NE ! ! ! TO JE LEŽ ! Původně byla tato revoluce naplánována podle scénáře ze Sýrie a Libye prostřednictvím falešných zástupců opozice, kteří jsou financováni oligarchy. No my, pravicoví i levicoví aktivisté, i všichni, kteří se postavili za národ, usilujeme zadržet iniciativu nepřátel lidstva, naší země a ty, co sedí ve vládě. My tady nebojujeme ani za vládu, ani za opozici!


Nejsme provokatéři, my jsme Ukrajinci. Zde se bok po boku bijí antifašisté s nacionalisty, obyčejní dělníci se starci, dokonce i mnoho policistů v civilu. Skutečnými provokatéry jsou kritici volající po mírové revoluci, hlupáci obhajující opozici, která není o nic lepší než současná vláda - nepřítel našeho národa. Jenže národ je i proti vládě, i proti opozici. Média v rukou malé skupinky mezinárodní elity vymývají mozek celému světu. Ve skutečnosti zde nebojujeme za nějakou Evropskou unii, právě naopak, vedeme tuto válku proti cizincům - oligarchům okupující naši zemi! U nás není ani jeden oligarcha Ukrajinec. Všichni miliardáři v naší okupované vlasti jsou buď Židé, nebo Tataři, občas se na scéně objeví svoloč typu Janukoviče či Kučmy, kteří se najednou stávají miliardáři, ale svůj kapitál rychle převádějí do daňových rájů, a tak lidi nechávají s holými zadky. Prezident Janukovič slouží tatarským oligarchům pod vedením Rinata Achmetova, ale my velmi dobře vidíme, že lídři jeho opozice slouží židovským oligarchům - Kolomojskému, Ževagovi, Feldmanovi a dalším. Tato elita totálně ničí ukrajinský národ všemožnými způsoby. Lidé na celém světě musí pochopit, že my tady bojujeme proti cizímu kapitalismu a vyhubení našeho národa. V této zemi panuje obrovská sociální nerovnost. Ty peníze, které obyčejný pracující člověk vydělá za měsíc, utrácejí Mazor (děti pohlavárů) za jednu noc s prostitutkami - těmi se staly již skoro všechny naše holky díky propagandě a vštěpování bezduchých hodnot ze Západu. A k tomu všemu se dostali nekalou cestou. U nás nefungují podniky, ze všech udělali sklady nebo kanceláře, nefunguje tu vlastně nic kromě infrastruktury elit, vše se rozkrádá a ničí. Elita rabuje Ukrajinu a její obyvatele nepovažuje ani za lidi. Mazor, děti politiků, z aut střílejí na kolemjdoucí, ale nikdy se jim nic nestane, protože tento stát zaplavila etnická zločinnost. Policisté jsou za výplatu připraveni zabít vlastní matku, všichni si chtějí chytit nějaké teplé místečko v tomto shnilém systému. Média o všem lžou a vnucují nemocné hodnoty našim synům, z nichž se stávají zrádci, a dcerám, z nichž jsou později prostitutky. Vláda se nás snaží otrávit nočními kluby, cigaretami, alkoholem i marnotratností, doslova podává drogy Ukrajině a rozšiřuje v ní počet nakažených virem HIV a degenerovaných hlupáků, aby lid zapomínal na to, co s ním spolu s oligarchy dělá. Oni vyrabovali a znásilnili naši vlast!


Cizí okupanti spravují náš kapitál i všechny zkorumpované politické strany - jako vládní, tak i opoziční. My se pereme ne za Evropskou unii, ale proti kapitalistickému bezpráví, židovsko - tatarskému finančnímu dopadu a jejich služebníkům. My nechceme vstoupit do Evropské unie či jen svrhnout prezidenta Janukoviče, my chceme znárodnění ukrajinských přírodních zdrojů i majetku oligarchů, který ukradli naší zemi kriminálními způsoby v bouřlivých 90. letech, tak i po nich. Víme, že naše plány se jen těžko stanou skutečností, ale přesto se je pokusíme zrealizovat, abychom se nestyděli podívat vlastním dětem do očí, když jim budou do hlav implantovat mikročipy v tolerantním, kapitalistickém světě - už bez původních národů naší Země.

Podle mého průzkumu mají lidé následující požadavky:

1) znárodnění velkokapitálu i přírodních zdrojů
2) zničení současné kriminální vlády
3) nedopustit uchvácení moci opozicí
4) zvolení a přivedení k moci skutečných lídrů ze srdce ukrajinského národa


|Autor: Redakce|Zdroj: svobodnyodpor.info|27.1.2014|