První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

Ekonomický zázrak Třetí říše

"Nejsme tak hloupí vázat naši měnu zlatem, protože my nemáme žádné zlato, ale za každou vydanou Marku garantujeme ekvivalent práce, která se rovná její hodnotě nebo hodnotě vyprodukovaného zboží. Smějeme se našim předchůdcům a jejich finančním institucím, které drží peníze tak, že hodnota peněz je regulována zlatem, které prý leží ve státní bance." Adolf Hitler. Úryvek z knihy "Hitler Monetary system", CCVeith, Citadels of Chaos, Meador, 1949.

Hjalmar Schacht

Když se národní socialisté dostali v Německu k moci, bylo Německo kompletně ekonomický zruinováno. Versailleská dohoda uvalila devastující reparační poplatky na německý národ, který měl platit všechny výdaje na válku zemím, které se na válce podílely, což se rovnalo částce, která třikrát přesahovala hodnotu celého Německa. Židovští spekulanti devastovali Německou marku, takže inflace byla největší v moderní historii. Na vrcholu této hrozné inflace jste si za plný kufr marek nemohli třeba koupit ani bochník chleba. Národní banka byla prázdná a obrovský počet domů a statků přešel do rukou bank a spekulantů. Lidé spali ve stanech na ulicích a ve stodolách. Nic takového se nikdy předtím nestalo - kompletní devastace národní měny, vymazání všech úspor obyvatelstva, jejich obchodů a celé ekonomiky Německa. Vše se stalo ještě horší, když na konci druhé dekády udeřila globální deprese. Německo nemělo na výběr, muselo žebrat u internacionálních židovských lichvářů.

Když se však národní socialisté v čele s Adolfem Hilerem dostali k moci, obešli internacionální bankovní mafii a začali vydávat novou národní měnu. Adolf Hitler začal tzv. Lokální kreditní program - plán národně veřejné výstavby Německa. Projekty jako protizáplavové valy, rekonstrukce veřejných budov, soukromých domů, budování nových domů, silnic, mostů, kanálů, přístavů atd. Tento projekt stál jednu miliardu národní měny. Jedna miliarda NEinflačními měny, zvané Pracovní certifikáty, byly vydávány oproti této hodnotě. Bylo zaměstnáno miliony lidí a byli placeni těmito pracovními certifikáty. Tyto vládou vydávané peníze nebyly garantované zlatem, ale něčím, co mělo reálnou hodnotu.

Byl to recept na práci a materiál pro lidstvo. Lidé tyto pracovní certifikáty (marky) utratili za jiné služby, zboží a jeho produkci a vytvářeli tak práci pro další lidi. V průběhu 2 LET byla nezaměstnanost vyřešena, země byla zpět na nohou. Občané měli solidní a stabilní měn , bez úroku - dluhu, když v téže době miliony lidí ve Spojených státech, Evropě, Austrálii atd. hladovělo, bylo bez práce a čekalo na teplou polévku, když jim tedy byla vůbec poskytnuta. Německo obnovilo zahraniční obchod, i když jim byl zakázán zahraniční kredit a bylo bojkotováno internacionální židovskou bankovní mafií. Národní socialisté zavedli barterový systém - přímou výměnu zboží a obešli tak lichvářské banky. To vše bez úroků a obchodního deficitu. Tento ekonomický systém žil krátce a dneska po tomto systému zůstala jen zpomínka v podobě dálnic jako prvních superdálnic na světě, jejichž designérem byl sám Adolf Hitler.

Hjalmar Schacht byl hlavou německé Říšské banky. Američtí bankéři zvali Hjalmara Schachta do Ameriky pod záminkou, že "my máme hodně peněz a to je pravé bankovnictví." Pan Hjalmar Schacht jim odpověděl: "Přijďte do Berlína. My nemáme žádné peníze. To je pravé bankovnictví."

Ekonomik Henry CK LIU píše o německé jedinečné transformaci:
Národní socialisté přišli k moci v Německu v roce 1933, v době, kdy byla ekonomika ve fatálním kolapsu - ruinující úroveň Versailleské smlouvy, nulová zahraniční investice nebo kredit. Vytvořili nezávislý peněžní systém, vlastní nezávislý kredit a plnou zaměstnanost. Třetí Říše byla schopna probrat zbankrotované Německo, okradené o svá území a kolonie, v takovém krátkém čase, kterým čtyři roky bezesporu jsou, a vytáhnout ho mezi státy s nejsilnější ekonomikou světa.

V 1984 roce Sheldom Emry v Bilions for the Bankers, Debt for the people, píše:
Německo vydávalo bezúrokové, neinflační peníze od roku 1933, začalo s katastrofálním dluhem, devastovanou krajinou a jen za pár let se vyšplhalo mezi světové velmoci. Německo financovalo svoji vládu a armádu bez zlata a bez půjček, až musel celý kapitalistický a komunistický svět pod vedením židovsko - satanské - bankovní mafie svobodné Německo zničit a s ním i celou Evropu vrátit zpět do spárů židovské bankovní mafie.

Tato historie o německém finančním systému se nenachází v žádných učebnicích, veřejných či státních knihovnách, nebo školách. Jediné, co se v dnešních knihách píše je, jak Německo vstoupilo do spirály inflace způsobené v roce 1923 Výmarskou republikou. Radikální devalvace německé marky je citována v knihách jako špatný příklad, kdy stát - vláda mají samy moc vydávat peníze. Německá finanční krize začala nehoráznou válečnou reparací, platba vnucena Versailleskou smlouvou. Pravda však je někde jinde, jako vždy. Pravdu popsal sám pan Hjalmar Schacht ve své knize z roku 1967 "The magic money". Důvodem hyperinflace byla privátní Reichsbank, ne německá vláda. PRIVÁTNÍ vlastněná Reichsbank pumpovala NOVÉ A NOVÉ PENÍZE DO EKONOMIKY, TAK JAK TO JE DNESKA BĚŽNÉ V AMERICE A EVROPE toutéž bankovní mafií. Spekulanti, píše Schacht, a agenti bankovní mafie začali PRODÁVAT Marky NA BURZE a sázeli NA JEJÍ NIŽŠÍ A NIŽŠÍ HODNOTU, DOKUD marku ZCELA NEZDEVESTOVALI. Tímto manipulačním systémem známým na burze jako "krátký prodej", spekulanti satanské rasy prodávaly na burze to, co vlastně ani nevlastnili a hned obratem kupovali za mnohem nižší cenu. Spekulace s německou Markou byly možné, neboť Reichsbank připravila masivní množství peněz na půjčky, které existovaly pouze jako příjem na bankovních knihách a půjčované byly na zisková procenta. Když Reichsbank nestačila s vydáváním peněz, všechny privátní banky mohly vydávat - tisknout marky a dávat je na úvěr. Takže tu všechnu hyperinflaci měla na svědomí ne německá vláda, ale mezinárodní židovská - bankovní mafie, která měla pod palcem nyní celý svět.

To, že národní socialisté obešli židovsko - bankéřskou mafii a postavili Německo na nohy, byl jediný důvod války, která byla vyvolána hlavním viníkem, Anglií a Amerikou, které podporovaly židoboľševické Rusko v čele s tehdy masovým vrahem Stalinem a jeho židovskými komisaři. Židobolševické Rusko a jeho přisluhovači v Americe a Anglii, měli v plánu podle nejnovějších dokumentů z Ruska, zotročit celou Evropu komunismem a zničit křesťany, tak jak vraždili křesťany v Rusku 70 let. Pruské obyvatelstvo, tehdy odříznuté od Německa, bylo vražedné polskými židobolševiky a sovětsko - židovskou NKVD. Existují dokumenty o zavraždění 56 tisíc Němců v Prusku, a to jen proto, aby vyprovokovali  Německo do války, protože německý bankovní systém byl největší úder židobolševické mafii a celý svět by se byl dozvěděl, že nepotřebují židovské bankéře a židovské banky.

Naše vláda, když nyní potřebuje peníze, tak si o ně musí žádat u Evropské centrální banky. EU banka jim tyto peníze vytiskne a půjčí na úrok. Ale odkud má EU banka tyto peníze? Prostě je jentak je vytiskne a pak půjčí na úrok. To je obchod co? A kdo vlastní EU centrální banku? Americký prezident Abraham Lincoln byl zavražděn proto, že si nechtěl půjčovat peníze od židovských bankéřů z New Yorku na 33 procentní úrok a začal peníze tisknout jako státní moc, tzv. GREENBAKS, což byl obrovský ekonomický úspěch. Atentátníkem byl vrah z Evropy placený bankovní mafií. Málo kdo ví, proč a kým byl zavražděn J.F. Kennnedy. Kennedy se postavil proti bankovní mafii a dal příkaz vytisknout 40 miliard dolarů, které byly nazvány US Bank notes. To bylo proti vůli bankovní mafie, která vlastní od roku 1913 Federal Reserve Bank. Tato banka není vůbec Federální, ale v rukou téže mafie, která ovládá i EU centrální Banku a skoro všechny banky na světě s výjimkou Íránu, Severní Koreje, Libye a Kuby. Jen kvůli tomu tlačí na Írán, aby dostali jejich měnu pod kontrolu židobolševiků. Kennedyho zavraždil Mossad a CIA (Cocaine import agency), pod taktovkou George Bushe staršího a viceprezidenta L.B. Jonese. L.B. Jones, byl židovského původu a první co udělal jako prezident, tak dal zrušit Kennedyho příkaz na novou státní měnu. Celá Bushovu rodina je židovská a jejich pradědečkem byl SOLOMON Bush, který jako první přišel do Ameriky v 18. století a je veden v židovském kalendáři jako revoluční osoba.

Jen svobodná mysl bílého člověka stojí v cestě této židovské chátře a jen my jsme pro ně ta největší překážka k ovládnutí světa. Dokud nás nezotročí nebo nevyvraždí, nebudou mít klid.


|Autor: NSS|Zdroj: svobodnyodpor.info|5.2.2014|