První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

Nenáviděná bílá rasa

"Za 50 let zde dokonce už ani žádní bílí lidé nebudou", řekl mi můj patologický blízkovýchodní soused. Věděl, že jsem americký Indián, a tak očekával, že budu nad jeho vidinou radostí tančit. Netancoval jsem. Já považuji jeho postoj - a postoj jeho rozlobené černošské manželky - za odporný.


 Nemám rád, když o mně něco automaticky předpokládají nebo když mi chce někdo něco předepisovat v ledajaké záležitosti, ale zvlášť když jde o rasu. Nikdo nebude tomuto Indiánovi předepisovat, co si má myslet! Já mohu mít rád nebo nerad koho se mi zachce a z jakéhokoli důvodu. Tito dva moji sousedé jsou očividně rasisti. A ze mě si udělali oběť toho svého rasismu. Jelikož nejsem bílý, automaticky předpokládali, že jsem jejich přirozený spojenec v rozhořčení a nepřívětivosti vůči bílé rase. Posuzovali mě, jak se říká, podle barvy mé pleti.

Toto se událo před mnoha lety, ale já jsem na to nikdy nezapomněl. Dnes vidím zrnko pravdy ve slovech mého blízkovýchodního souseda. Bílé ženy spí s černochy a jinými barevnými a pak přivádějí na svět podivně vypadající děti. Řka obecně, muži v těchto případech na děti velmi nemyslí. Toto se týká sexuální agrese vůči bílé rase. Jsou rádi, když si takovou ženu mohou podmanit a pak to má trvalé následky. Manželství a rodina, ani tyto "lusus naturae" (výstřelky přírody), které vytváří, to nemá nic společného s těmito mizantropy.

Toto znehodnocování rasy je krutým výsměchem mužnosti. To je patetické svědectví osobní nezodpovědnosti a chorobného sobectví selhávajících mužů. Věru tak; lehkovážná žena, to je obvykle znak toho, že zde nebylo starostlivého otce. Ale nechtěl bych redukovat příčiny zkázy celé jedné rasy jen na sexuální vrtochy a na bezduchý egoismus bezděčných mužů.

A zde ani nejde jen o nějaký vyšší design sociálních architektů nebo výlučný úmysl itegracionistů, i když důsledkem jejich snažení je dezintegrace rasy. V tomto procesu jsou v činnosti i jiné činitele, kterým nelze předejít. Podle univerzálního platícího estetického zákona si pro sebe přejeme krásu. A nadřazenou krásu lze nalézt právě u bílé rasy. Ta spočívá ve variacích barev: červené vlasy, světlé vlasy, zelené oči, modré oči...

Ostatní rasy jsou víceméně jednobarevné: stejná černá barva vlasů, stejné tmavohnědé oči, tmavohnědá pokožka. Ve srovnání s tím druhým trochu jednotvárné, či ne? Pravé rusovlásky se vyskytují pouze v bílé rase. A barevní tohoto světa jsou bílou rasou fascinováni. Ale přitom je zde přítomna i závist, která se u nich přirozeně a nevyhnutelně vyvine. Zdá se, že Hitler měl pravdu, když mluvil o "nenáviděné bílé rase" (Mein Kampf, str. 325).

Ale pohlavní styk barevného a bílého má za následek bílou tmavost. A na co lidé - zvlášť bílí - zapomínají, to je fakt, že bílá rasa tvoří ve světě jen menšinu. Nad tou velkou měrou převažují - vždy převažovaly - tmavé rasy. A nyní navíc platí, že pigmentace bílé rasy je na ústupu. Bělost se jako první vytrácí, takže integrace značí eliminaci bílé rasy. Tak to chodí ve světě genetiky.

To, že bílá rasa se ​​stala nejmocnější, dominantní, vládnoucí rasou, lze přičíst hlavně kulturním hodnotám. Jistěže; bílá rasa si osvojila judeo - křesťanské vyznání. V té tradici se vyvinuly sociální a psychologické hierarchie a lidé po všech stránkách mnohem bystřejší a agilnější.

Pravé blondýnky se vyskytují pouze v nenáviděné bílé rase. Pokud se v ní v důsledku toho, že byla nejmocnější, objevily nějaké "mentální" problémy, to je jen nedávný vývoj. Bílý člověk vytvořil trůn, jakému se v dějinách nevyrovná nic. Pokud je to v základech zločinné, tak s tím obviněním vždy zásadně přicházejí jen nejslabší, plní závisti. Kromě toho, jakým právem barevný obviňuje bílého, že se nedrží své morálky, když on sám v ni ani nevěří?

Obviňování z pokrytectví, to je sporný bod, kterému dala zrod bezmocnost (sebebičování bílé rasy, to je jediná naděje barevných).

Já si věru nepřeji dožít se času, kdy zde již bílá rasa nebude. Nechtěl bych vidět kolem sebe více takových, jako byli ti moji sousedé, najisto ne lidi s jejich postojem. Starosti však vzbuzuje fakt, že lidí, co tak smýšlejí, ve světě přibývá. Muslimský svět má tendence osvojovat si takový postoj. Ať ho ukrývají za jakýkoliv morální, politický, náboženský nebo dokonce genetický důvod, případ je jasný: bílá rasa je nenáviděná proto, že je krásná a mocná.

David Yeagley (americký Indián)
"The Hated White Race"



|Autor: Redakce|Zdroj: dolezite.sk|12.3.2014|