První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

Pár slov o nejnovějším vývoji na Ukrajině

Ruský informační portál národního odporu nabádá své čtenáře a všechny ruské národní socialisty, aby nepodlehli provokacím Putinova režimu a propagandistické mašinérii Kremlu, který chytře hrál na vlastenecké cítění a národní hrdost našich lidí. Současná situace na Ukrajině by měla být posuzována střízlivě, opatrně a bez emocí. V posledních dnech redaktoři našeho webu obdrželi mnoho e-mailů s dotazy ohledně naší pozice vzhledem k poslednímu vývoji v bratrské Ukrajině. Chceme ujistit naše čtenáře, že naše stanovisko zůstává beze změny. Nemáme v úmyslu vzdát se toho, co bylo řečeno. Přesto považujeme za nutné zopakovat náš postoj k této otázce.


1) Budeme i nadále podporovat ukrajinskou národní revoluci, která svrhla oligarchický režim Janukovyče a jeho gang podvodníků a zlodějů s názvem "Strana regionů". Vyjadřujeme naši solidaritu s našimi ukrajinskými přáteli (nikoliv rusofoby a šovinisty), kteří neusínají na vavřínech, ale i nadále bojují s liberálními zrádci a loutky západních zpravodajských agentur (Tymošenková, Yatsenyuk, Klitschko, atd.). V současné době ukrajinští revolucionáři zajistili propuštění velkého množství válečných zajatců a vězňů svědomí. Vnímáme to jako skutečný úspěch a hmatatelné výsledky. Vzdáváme hold padlým hrdinům ukrajinské národní revoluce! Jejich příklad všechny inspiroval a boj pokračuje. Pamatujte na to!

2) Jsme proti šovinistům a antiruským ukrajinským nacionalistům, kteří se identifikují s Kremlem a čečenskými teroristy jako tzv. "bratr v boji proti okupaci Moskvy". S rusofobními šovinisty nechceme mít co dočinění. K těmto organizacím jako jsou "UNA - UNSO" máme jednoznačně negativní postoj. Jejich vojáci zabíjeli ruské vojáky v Čečensku, terorizovali Rusy na Ukrajině, útočili na naši národní důstojnost ve veřejných prohlášeních. Náš redakční tým odsuzuje veškeré projevy šovinismu mezi bílými nacionalisty. Ruští nacionalisté jsou otevřeni pro spolupráci pouze s progresivními ukrajinskými nacionalisty, kteří uznávají bílou jednotu a evropskou solidaritu. Podněcování k nenávisti mezi bílými lidmi je zločin!

3) Ruští nacionalisté nepřijímají žádné příkazy komunistické strany a "dary" sovětských vůdců. Krym je ruská země, i přesto že se stal ruským pouhým právem války a krveprolití. Nicméně, my jsme realističtí a uvědomujeme si, že čas běží - ukrajinská státnost je skutečnost v rámci stávajících hranic, ať se to někomu líbí nebo ne - toto musíme brát v úvahu. V budoucnu, až ruští a ukrajinští nacionalisté převezmou plnou moc v Rusku a na Ukrajině a oba dva státy budou mít k sobě blíže, pak ztratí "Krymská otázka" svůj význam. Jsme pro sjednocení nezávislých národních států na základě silných pokrevních pout, příbuzenství a společných historických a kulturních principech - Kyjevská Rus.

4) Jsme proti zrušení ruského jazyka pro obyvatele jihovýchodní Ukrajiny a Krymského poloostrova. Jsme si vědomi spravedlnosti a přiměřenosti chování ruských obyvatel vedených krátkozrakou politikou ukrajinských orgánů. Ignorováním zájmů ruského národa by se rozdělila Ukrajina. Současně by se ale ruští obyvatelé jihovýchodní Ukrajiny a Krymského poloostrova měli zbavit iluze oživení bývalé Říše s Putinem v čele.

5) V současné době by ruští a ukrajinští nacionalisté měli mít jediný cíl - zabránit bratrovražedné válce na území Ukrajiny. Nyní Systém hraje na vlastenecké cítění ruských a ukrajinských obyvatel a uměle staví dva bratrské slovanské národy proti sobě.

Zdravíme všechny naše ukrajinské bratry v boji! Držte pohromadě a zapomeňte na nesmyslnný spor, který oživují naši nepřátelé! Buďte opatrní a moudří. Pamatujte si - v jednotě je síla!

NE bratrovražedné válce!

www.national-resistance.com


|Autor: Redakce|Zdroj: svobodnyodpor.info|6.3.2014|