První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

Ruští váleční veteráni promlouvají: "Němečtí nacisté byli nejlepší vojáci na světě".

"Wehrmacht a Waffen SS byli velcí bojovníci". Tři velcí ruští spisovatelé takto jednomyslně obdivují nejhoršího nepřítele komunismu. Daniil Granini (narozen v roce 1919), který strávil 3 roky v blokádě německé a finské jednotky Leningradu říká: "Němci bojovali lépe, mnohem lépe než naši vojáci."


Boris Vasiljev byl během 2. světové války důstojníkem v rudé armádě: "Němečtí nacisté vedli válku perfektně. I když byli obklíčeni bojovali skvěle. Já to vím. Viděl jsem to na vlastní oči!"

Autor několika vojenských a vlasteneckých románů říká: "Válku se nám podařilo vyhrát náhodou. Evald ven Kleist se jednoduše rozhodl stáhnout své tanky na několik dní z okolí Moskvy. Sověti dostali nějaký čas, aby mohli přesunout vojáky, kteří velmi úspěšně napadli Němce."

Zatímco generál Andrej Vlasov Andreevitch je pokládaný oficiálně v moderním Rusku jako "špatný pro-nacistický zrádce", Vasiljev o tom mluví úplně jinak: "Vlasov byl vynikající, řádný ruský národní vojenský velitel! Rozhodl se pomstít Stalinovi za zločiny, jichž se dopustil proti všem Rusům. Vlasov byl ideálem svobodného Ruska a měl velkou osobní odpovědnost vůči svým vojákům."

Generálové rudé armády byli pravým opakem Vlasova, říká Vasiljev: "Blízko Rzhev bylo zabito 1 300 000 ruských vojáků kvůli chybám sovětských velitelů a nikdo v mé zemi o této hrozné tragédii dosud nemluví."

Viktor Astafjev byl na sovětsko-německé frontě během celé války, 1941-1945: "Němci bojovali mnohem, mnohem lépe - ve všech ohledech! Komunisté se rozhodli vrhnout doslova řeky ruské krve, aby vyhráli válku. Sověti vyhráli nad Německem jen kvůli své extrémní brutalitě a nelidskosti."

Nejlepší velitel 2. světové války? "Samozřejmě německý polní maršál Erich von Manstein", říká velký ruský národní spisovatel: "Podařilo se mu potlačit tři bolševické armády až po Azov a Černé moře pouze s pomocí dvou napůl mrtvých divizí. On byl velký vojenský génius! Ano, opravdu."

A Žukov? "Čestný ruský vlastenec? Ha! Tento bastard má na svědomí miliony ruských chlapců, kvůli jeho extrémnímu sadismu. Nezaslouží si ani čest, ani respekt, nikdy!"



|Autor: TTP|Zdroj: rodobrana.wordpress.com|22.7.2014|