První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

Totalita vs demokracie – Kde žijeme my?

Kritika. Posměch. Pohrdání. To jsou jedny z věcí, které čekají na člověka, který hledá pravdu. Nebo přesněji – oprašuje z ní nános špíny, nahromaděný nezájmem veřejnosti.


Znáte to. Pokusíte se přednést vlastní názor, který neodpovídá zaběhlému trendu a už je oheň na střeše. Kulturní šok, nechápavost a touha většiny „zastánců rozumu” lynčovat toho, kdo se opovažuje znesvětit chrám pravdy. Co vytváří názor lidí?

Celá společnost žije přijímáním informací. Tyto informace utvářejí společnosti jednolitý názor. V totalitním režimu proudí informace z jediného zdroje. Občan je odkázán na informační monopol státní propagandy. V demokratické společnosti je zdrojů bezpočet a každý občan se může svobodně rozhodnout, který informační kanál mu lahodí nejvíce. Schválně – kde žijeme MY?

Jednoduše se vás zeptám. Co jste naposledy četli? Co jste naposledy viděli v médiích? Co vám vyprávěli ve škole?? O historii, politice, životu? Uvědomuje si každý z vás, že z těchto zdrojů čerpáme veškeré své informace?? Pokud se spolu bavíme, začíná to – „..to jsem ti včera četl..”, „..včera jsem viděl v TV..”, „..dneska nám ve škole povídali..”. Předáváme si informace. Ale z jakého zdroje??

Kdo nám píše knihy, natáčí pro televizi, či co se vyučuje ve školách? Jaké informace přijímáme? Svobodné, tedy objektivní? Nebo ideologické, cenzurované, zcela subjektivní?? Nemohu se zbavit pocitu, že lidská historie až do současnosti, je pod přísným informačním embargem, kdy se historická fakta ve „vědeckých” institucích předem zpracují, a až poté se vpustí na veřejnost. Že si vymýšlím? Malý příklad.

Na Adolfa Hitlera, nacismus, druhou světovou válku a Židy všeobecně je dnes většinový názor. Zlo, zlo, zlo, ..a chudáčci. Čím to? Jaké informace od konce druhé světové války získáváme? Co do nás média vtloukají dnes a denně? Jedno a to samé. Zlo, zlo, zlo, ..a chudáčci. Jste tím masírováni od dětství. Stále stejné informace. Z vícero svobodných zdrojů? Nebo z jediného, totalitního, zcenzurovaného?

Jednoduchá odpověď. Co byste četli, pokud by Hitler vyhrál válku nad Židy? Zprávy z vícero objektivních zdrojů nebo oficiální prorežimní propagandu? Jaké názory na Adolfa Hitlera, nacismus, druhou světovou válku a Židy byste měli dnes??

Hitler nikdy slovo propaganda nepopíral, stejně jako nepopíral, že neřídí demokratický stát. A informace byly tříděny, aby nerušily morálku obyvatelstva. Ovšem dnešní politická garnitura západního světa tvrdí, že jsme součástí svobodného, demokratického Systému. Že máme svobodu slova, která by za Adolfa Hitlera neexistovala! Ha ha ha !!!

Pokud to ještě někdo z vás nepochopil. Dnes žijete v úplně stejné nedemokratické totalitě, jako za „zlého” nacismu. Vaše názory jsou utvářeny na základě konzumace systémovou propagandou vytvořených, jednostranně účelových informací. Odmalička slyšíte a vidíte jen to, co máte slyšet a máte vidět. Jakékoliv jiné, než prorežimní informace jsou trestné a je zakázáno je zveřejňovat ! Smíte se chovat a myslet jen tak, jak vám Systém dovolí.

Proto každý, kdo se vymyká, je vláčen špínou. Jeho názory jsou konfrontovány čísi sečtělostí a pádnými argumenty. Bohužel – sečtělostí zase jen prorežimních, propagandistických děl. Subjektivně a jednostranně laděných. Co tak si zahrát na demokrata a přečíst si i jiný názor? To by ovšem nesměli být jejich autoři pronásledováni jako ve středověku. Jen autokrativní církev nahradil autokrativní Systém, tyranizující své vlastní „kacíře”, kteří se nehodlají smířit s prezentovanou, tou jedinou pravdou.

Plive se na ně jako na popírače, nacisty a blázny. Za své názory jsou veřejně lynčováni, zavíráni do vězení a jejich knihy přísně zakázány. Vždyť žijeme v „demokracii” – a ta si svojí jedinou pravdou musí ohlídat. Žádné místo pro opozici !

Ale proč? Copak nám světovládci lžou, že se tolik bojí konfrontace? Copak nám lžou, že musí na historické události ušít zákony? Musí nepohodlné autory obrazně pálit na hranicích, aby si vynutili absolutní poslušnost a zastrašili ostatní pochybovače?? Praktiky svobodné demokracie???

Je to jednoduché. Systém má strach. Bojí se, že více a více lidí přestane tupě papouškovat totalitní propagandu, přestane číst soudobé spisy marxismu-leninismu, a začne hledat pravdu. Ano, pravdu. Protože pokud budete hlásat obsazení Země mimozemšťany, a to, že nám vládnou stvůry z daleké galaxie – co vám hrozí? Nic!

Za nesmysly se nezavírá a lží se Systém nebojí !  

PS: Nedělejte si hlavu z čím dál agresivnější systémové propagandy. Ukazuje to jen hrůzu mocných z prozření lidu. Ale jako pokaždé v historii, okovy se jednou zlomí a tyran pozná náš spravedlivý hněv. A ten čas se rychle blíží...


|Autor: P.O.|Zdroj: svobodnyodpor.info|24.7.2014|