První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

6.12.2014: Cikáni proti násilí - Ostrava

Na Mikuláše chtějí naši cikánští „spoluobčané“ nadělovat asi pořádnou dávku humoru. Cikáni, kteří mají na svědomí většinu násilných trestných činů v Ostravě, totiž chtějí demonstrovat právě proti násilí. Záminkou k jejich takzvanému protestu má být údajné napadení cikánského výrostka „chuligány Baníku“, jak údajné útočníky označil zmlácený cikán.


Incident se měl stát v sobotu 22.11. 2014 u přívozského Penny marketu. V ten den hrál zrovna Baník doma s Jabloncem a po Ostravě se pohybovala spousta fanoušků hornického klubu. Nebudeme si hrát na detektivy a zjišťovat, zdali tvrzení cikána jsou pravdivá nebo ne. Faktem je, že útok se stal naproti „Domu na půli cesty“. V tomto odporném zařízení, které každý normální člověk obchází obloukem, jsou koncentrováni cikáni z celého kraje, a údajně se tu snaží zapojit do normálního života. To v praxi znamená terorizování svého okolí. Krádeže, loupeže, přepadávání. Proto bychom se ani nedivili, kdyby se namísto náhodného rasistického útoku jednalo o přeteklý pohár trpělivosti nebo akt odplaty za předchozí průsery místních cikánů.

Proč cikáni označují za pachatele fanoušky Baníku Ostrava, nebo dokonce jejich chuligány? Média a celá prohnilá společnost má dva veřejné nepřátele: neonacisty a rowdies. Politici se předhání v tom, kdo bude důsledněji bojovat proti extremistům a fotbalovým výtržníkům. Všechna mainstreamová média dělají hony na fanoušky, sebemenší události na fotbale zveličují a nafukují, aby se pak primitivní konzumenti zpráv ve velkém pohoršovali nad „dobytkem ze stadiónů“. My se do tohoto stáda řadit nebudeme. Víme, že k fotbalu emoce patří a nikdy bychom na stadiónech nechtěli mít atmosféru jako v divadle. Stojíme za fanoušky Baníku, kteří jsou všude špiněni a ostrakizováni. Fotbaloví fanoušci jsou prostě snadným terčem, protože nemají nikde a u nikoho zastání.

To jako ostravští nacionalisté odmítáme a proto v plné síle podpoříme spontánní akci proti cikánské demonstraci. Ta je plánovaná na 6.12. 2014 v 13.30 k Nové radnici v Ostravě.



|Autor: Redakce|Zdroj: autonom-cz.info|3.12.2014|