První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

15.2.2014: Světlo pro Drážďany - Karlovy Vary

Dne 13. 2. 1945 zaútočilo britské a americké letectvo na bezbranné německé město Drážďany, které bylo tou dobou plné uprchlíků a svrhlo strašlivý smrtící náklad na stovky tisíc nevinných civilistů. Sedm dní a nocí hořela řeka Labe a nejméně 250 000 lidí našlo v plamenech strašlivou smrt. Tento nechutný zločin proti lidskosti by neměl být zapomenut ani v dnešní České republice, jejíž města se také stala terčem bombardování spojeneckých teroristů ve druhé světové válce.


Dne 15. 2. 2014 se proto opět sejdou evropští nacionalisté v České republice (tentokrát v Karlových Varech), aby vyšli společně do ulic a tichým pochodem uctili památku obětí zločinů spojeneckých teroristů.

Smuteční pochod se koná pod názvem: "Světlo pro Drážďany", ale nejde jen o oběti Drážďan, nýbrž i o vzpomínku na další města, která se stala terčem imperialistických zvěrstev. Stejně byly bombardovány spojeneckými teroristy i Hamburk, Norimberk, Pforzheim, Chemnitz, Plauen, Mannheim nebo české Karlovy Vary, ale i historické a kulturní město Praha. Dne 14. 2. 1945 byly v Praze zničeny nebo vážně poškozeny desítky domů, nemocnic a historických památek. I zde byly cílem čisté civilní objekty. Útokům se nevyhla ani česká průmyslová města Kladno, Kralupy a Plzeň. Stejně nemilosrdně bylo bombardováno taktéž Ústí nad Labem, Brno a zejména Ostrava.

Dokonce i dnes jednají imperialistické síly USA a Velké Británie dle stejného teroristického vzoru. Všude tam, kde se snaží o nastolení tzv. "hodnot západní společnosti", umírá mnoho civilistů pod jejich bombami. Každé úterý podepisuje "nositel Nobelovy ceny míru" Barack Obama rozsudky smrti z Bílého domu, které pak vykonává prostřednictvím dálkově naváděných bezpilotníc dronů pachajících zvěrstva v Pákistánu, Afghánistánu, v Súdánu a Jemenu. V těchto státech umírají do značné míry nevinní civilisté jen kvůli získání hegemonie "hodnot západní společnosti".

Za Evropu národů a národních států - Proti imperialistické vražedné mešinerii dříve i dnes!

Smuteční pochod: 15. února 2014 v Karlových Varech

Sraz: náměstí T.G. Masaryka v Karlových Varech v 15:30 hodin


|Autor: Redakce|Zdroj: svobodnyodpor.info|8.2.2014|