První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

Výzva Pravého Sektoru

Mluvím k Vám, Evropští nacionalisté. Ukrajinští patrioti vyhlásili skutečnou válku proti sionistické autoritě. Potomci komunistů si usurpovali vládu a snaží se vybudovat new world order ve východní Evropě, železnou oponu, která přinese otroctví, despotismus a větší útlak nacionalismu.


Revoluce, organizovaná ukrajinskými nacionalisty, se nyní proměnila ve válku. Krev, mrtvoly a slzy matek, které ztratily své syny. Jen středeční ráno, 22.1.2014, šest hrdinných mužů bylo zabito. Dva z nich byli postřeleni do hlavy a srdce, jeden byl svržen policií ze 13 metrů vysoké střechy. Další byl nalezen mrtvý v lese, umřel na podchlazení, poté, co byl zbit policií. Další informace o mrtvých zatím nejsou známy.

Ukrajinští nacionalisté vyzývají všechny opravdové Evropské nacionalisty, aby nebyli lhostejní a zapojili se do války za budoucnost Evropské identity, přijeďte do Kyjeva, vstupte mezi bojovníky "Pravého Sektoru" a staňte se součástí revoluce s námi! Jako nacionalisté vyhrajeme na Ukrajině dnes, vyhrajeme v celé Evropě zítra!

Sláva vítězství!


Solidarita s Pravým sektorem!

Čtvrtek 20.2.2014 byl na Ukrajině velice smutným dnem, mrtvých je na 100, z toho asi 20 vládních složek, zbytek demonstrující občané. V Kyjevě se podařilo demonstrantům obsadit další budovu a vytlačit Berkut z několika ulic. Všem padlým - odpočívejte v pokoji, Vaše smrt nebude zapomenuta!

Aktuální ještě mnohem více než klikoliv předtím je sbírka na pomoc ukrajinským kamarádům viz níže.



Vzpomínkové akce v Brně a v Opavě.




|Autor: Redakce|Zdroj: facebook.com/revoluce.ukrajina|21.2.2014|