První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

Hlavou proti zdi?

Aktivismus. Slovo, které znamená činy. Protože si velikost našich myšlenek zaslouží, aby je poznal i ten nejposlednější český člověk, musí být aktivismus alfou i omegou všech uvědomělých národně socialistických kamarádů a kamarádek.

Vím, v našich zemích panuje představa, že při šíření naší propagandy každý aktivista obrazně naráží hlavou proti zdi nevědomosti a ignorace. Ale pozor, my jsme nacionální socialisté! Žádný problém není pro nás takovým, aby nešel vyřešit! Pokud to nejde jednou cestou, musí to jít jinudy. Pokud neprojdeme skrz zeď, můžeme ji obejít nebo přeskočit. Ale vzdát se při prvním náznaku nezdaru - to není jednání hodné národního socialisty. To je projev lenosti a slabošství.

Protože šíření našich myšlenek - propaganda - je hlavním pilířem našeho hnutí a základem pro naše budoucí vítězství, je právě na dobrou a výkonou propagandu kladen největší důraz. Je hezké, že máme skvělý výrobek, o kterém víme, že je tím nejlepším, co kdy spatřilo světlo světa. Ale kdo kromě nás to ještě ví? Pokud řeknu národní socialismus obyčejnému českému člověku, napadnou ho v prvé řadě lži a pomluvy žido-bolševických a kapitál-sionistických agitátorů, kteří už přes šedesát let vymývají prakticky od kolébky mozek všem lidem bez rozdílu.

Máme tedy před sebou velmi těžký, o to však zodpovědnější úkol - drtit nepřátelskou propagandu všude, kde se vyskytne, potírat její zhoubný vliv všemi prostředky a ukazovat lidem světlo poznání, které je zbaví otroctví zlata a peněz, otroctví zvrhlosti a morální bídy, otroctví lží a ponížení - otroctví židovského kapitálu!

Je to tak měsíc, co jsem narazil na stránky nějaké německé apolitické bloggerky, která v článku popisovala s jistou ironií zážitek, který se jí přihodil. Ve čtvrti, kde bydlí, se prý den předtím objevili zřejmě členové Antify. Při rozhovoru se svou kamarádkou uviděla tři postavy v teniskách, riflích, černých mikinách s kapucemi a s brýlemi, jak se velmi sebejistě pohybují od domu k domu, kde do každé schránky vhodily po jednom letáku. Vše prý velmi svižně, bez řečí. Za dvě, tři minuty byly ony postavy na konci ulice a zmizely za rohem.

Dívka se šla podívat na ten leták. Aha - Antifa! Jasně! Červeno-černé logo, hesla proti kapitalismu a globalizaci, na konci svobodně-sociálně-národně. Národně?! “To nebyla Antifa - tak to byli ‘nazis’!” Článek Němky končil neutrálním závěrem, že “kdo se v tom má vyznat...”

Pro nás z toho plynou ovšem dvě velmi důležité věci. Ta první - příklad ideálního aktivismu německých národně socialistických kamarádů, kdy vysedávání v hospodě a koukání do půllitru z dob “skins” je naštěstí minulostí. Ten druhý - výborný tah pro splynutí s moderními trendy ve společnosti, kdy oblíbená móda nahrazuje dnes do očí bijící a pro většinu národa - nejen mladých - odpudivou vizáž “pralesního skína”.

Nadcházející roky budou dobou znovupovstání Fénixe z popela a obnovení vážnosti našich myšlenek a celého národně-socialistického hnutí. Bude třeba opravdu schopných, odhodlaných a pracovitých kamarádů, kteří se nebudou štítit nekonečné dřiny, perzekuce od Systému a zbabělého, až hysterického napadání od našich nepřátel. Pamatujte si - budujete dílo opětné svébytnosti Evropy, bojujete za právo na existenci svobodných evropských národů!



|Autor: P.O.|Zdroj: svobodnyodpor.info|22.6.2014|