První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

Turnaj DM okořenila zahraniční účast, zlaté medaile však zůstaly doma

Dva domácí brněnské týmy si to spolu ve finále rozdaly o zlaté medaile ze šestého ročníku letních sportovních klání Dělnické mládeže (DM). Obhájci prvenství z Old school podlehli týmu Šalingrad 1913, který v minulosti náš turnaj už také vyhrál, a nyní tak znovu navázal na úspěšnou šňůru. Tak jako vždy při podobných příležitostech šlo ale především o to zúčastnit se a užít si příjemné odpoledne.


Turnaj DM je už neodmyslitelnou zárukou letního setkání starých přátel i nových tváří, pro které je naše hnutí vždy otevřené. Ani rok 2014 nebyl výjimkou. K tradičním účastníkům se letos přidali i naši hosté až z Německa. Pozvání k účasti přijali naši přátelé ze saské pobočky Junge Nationaldemokraten (JN) a hned si odvezli bronzové medaile. S německými Mladými národními demokraty budujeme vřelé kamarádské vztahy a i nyní jsme se ujistili, že ve vzájemném navštěvování se budeme pravidelně pokračovat. Skrze evropskou svornost ku svobodě národů, tak hoří naše srdce.

Během dne se nenudili ani přihlížející, kteří přišli i s rodinami. O to se postaralo dětské hřiště i občerstvení. Po skončení hracího programu jsme zůstávali v debatě ještě dlouhou dobu a už nyní se těšíme na vše, co přinese ročník 2015.


Konečné pořadí:
        
1.    SS Šalingrad 1913        
2.    Old school Brno        
3.    JN Sachsen        
4.    NS sXe Czech republic        
5.    Vyškov        
6.    Ostrava       


Fotogalerii z akce naleznete zde.


|Autor: Redakce|Zdroj: delnickamladez.cz|25.6.2015|