První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

Nacionalisté na Slovensku vyzývají protisystémové síly ke sjednocení

S blížící se akcí s názvem Společně za slušný a bezpečný život - proti zkorumpovaným politikům a asociálům 5, zaslali organizátoři akce Marián Magát a Lukáš Kopáč pozvánku, v níž vyzvali všechny nacionalistické strany a organizace ke sjednocení!


V pozvánce se mimo jiné píše: "Politickou situaci můžeme ovlivnit jen tehdy, pokud získáme reálný podíl na moci. Proto máme jen dvě možnosti - buď se spojíme a vytvoříme jednotnou národní frontu, která půjde i do voleb v roce 2016, nebo zůstaneme nadále roztříštění a budeme si hrát na vlastním písečku. Nikdo z představitelů národních a protisystémových sil nepřichází s myšlenkou sjednocení. Každý má představu o tom, jaký bude právě ON vůdce tohoto národa a jak ho budou opěvovat dějiny. Omyl přátelé! S takovým přístupem se to nepodaří nikomu! Neplýtvejme zbytečně silami a nesnažme se vytvořit kult osobnosti. Národ je celek a jako celek musí vystupovat i ti, kteří za národ bojují. Vyzýváme všechny, aby konečně vzali rozum do hrsti a svůj osud do vlastních rukou! Systém se dá změnit, ale je třeba národu ukázat novou politickou morálku. Pokud si myslíte, že národ potřebuje právě Vás, tak se mýlíte. To vy potřebujete národ!"


Organizátoři také prohlásili, že protestní akce nebude zaměřena pouze na řešení cikánské kriminality. Jak řekl člen organizace Vzdor Kysuce M. Magát: "Na naší společné akci se budeme zabývat i aktuálními tématy, jako je prodej vody a půdy, propojení politiků na finanční skupiny a mafii. Taktéž chceme diskutovat o novém Slovensku a jeho zemědělské nezávislosti, která je i díky nesmyslným nařízením EU takříkajíc zcela nefunkční."

Na akci jsou vítáni všichni nespokojeni Slováci, bez rozdílu politické, rasové nebo jiné prislušnosti. Organizátoři ale rázně odmítli účast jakýchkoli politických stran, které se po roce 1989 podílely na rozkrádání státního majetku.


|Autor: Redakce|Zdroj: alternativnacesta.blogspot.com|14.7.2014|