První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

Šlápněme sionistům na jejich zkrvavené pracky

Jsou na světě země, které žijí v pokoji se svými sousedy, v nichž bydlet je občanům samo o sobě pohodou. Jsou ale naopak země, které vytvářejí kolem sebe neustálý nepokoj, jež dramaticky přecházejí ve válečné konflikty. Takovou zemí je Izrael, před jehož velvyslanectvím v Praze stojíme.

Od svého spektakulárního vzniku v roce 1948, stát Izrael se svými arabskými sousedy neustále vede války; ta poslední – barbarské bombardování civilních objektů v Gaze – byla nedávno ukončena příměřím.

Židovští intelektuálové a jejich gójimští přisluhovači v zednářských lóžích, vytvořili politicko-ekonomický systém, takzvanou liberální zastupující demokracii, v podstatě lžidemokracii, v níž veškerý život je podmíněn množstvím peněz.

Vesměs židovští vlastníci amerických bank, průmyslového a mediálního komplexu, postupem doby vnutili systém liberální lžidemokracie celé Evropě, tedy celé euroatlantické civilizační oblasti. Oni stáli u zrodu státu Izrael.

Ovšem aby stát Izrael mohl dále fungovat, je nutné ve světě spolu s americkými agresory uplatňovat politiku sionismu, tedy území lžidemokracie dále rozšiřovat a jejich obyvatele tvrdě vykořisťovat. Současně jsme svědky podobného procesu na Ukrajině. Zatím v tomto tisíciletí to byla newyorská Dvojčata, byl to Afghánistán, byl to Irák, byly to země Maghrebu, dnes je to Ukrajina – a jaká země bude následovat dál?

Šlápněme sionistům na jejich zakrvavené pracky, a nedovolme další jejich agresívní války!

Ladislav Malý je předsedou KSH, projev před izraelskou ambasádou 11. září 2014



|Autor: L. Malý|Zdroj: cechycechum.wordpress.com|18.9.2014|