První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

17.11.2014: Den národní jednoty - Alternativa existuje

25 let od Sametové revoluce naši zemi provázejí stejné problémy jako za komunistického režimu. Politické pronásledování, politicky motivované procesy; moci se i nadále drží korytáři a prospěcháři. K tomu nám ovšem Sametová revoluce přinesla bonus v podobě masové nezaměstnanosti, bezdomovectví, života na pokraji chudoby, v lepším případě jen život od výplaty k výplatě.


Toto není svobodný svět, jaký nám předkládá dennodenně televize. Toto není svět, v jakém chce žít naše mládež. Toto není svět, v jakém chceme žít my!


Alternativa existuje

Existuje východisko, existuje alternativa, existuje třetí cesta mezi materialistickým socialismem komunistů a dekadentním konzumem tvrdého kapitalismu. Existuje alternativa, která žije v srdcích české mládeže a dere se ven, aby se hlasitě přihlásila o své místo. Alternativa, jakou nabízíme, je socialistická a zároveň vede člověka k soběstačnosti.

Svoboda podnikání je totiž základní pilíř pevného státu. Svoboda podnikání ovšem v kapitalismu, který známe, platí jen pro zahraniční „velkoinvestory“. Domácím podnikatelům jsou házeny jen klacky pod nohy. V našem státě je zkrátka něco špatně. Něco shnilého dlí na samém vrcholku státní mocenské pyramidy.

Česká, moravská a slezská půda patří Čechům, Moravanům a Slezanům! 25 let od Sametového podvodu je nejvyšší čas, abychom konečně vyhnali vykořisťovatele českého fyzického kapitálu. A především abychom vyhnali ty, jež pod záminkou vlastního prospěchu těmto vykořisťovatelům otevírají dveře dokořán.

Celá polistopadová parlamentní garnitura patří na smetiště dějin. Věřte, alternativa existuje. My jsme alternativa. Hlas české mládeže! Na Dni národní jednoty ukážeme, že pochybné kšefty bankéřů a pseudopolitiků, díky nimž většina národa žije při hranici bídy, se dají zarazit. Duch národa je silnější než moc papírových peněz.

Dost! Alternativa existuje!


Den národní jednoty: Alternativa existuje
Brno, Malinovského nám.
14:00 hod.


|Autor: Redakce|Zdroj: 17listopad.info|11.10.2014|