První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

Další operace pod falešnou vlajkou?

Masakr ve Francii byl devastujícím zločinem proti svobodě. Ale skutečně ho spáchala banda šílených, iracionálních muslimů, kteří se rozhodli nemilosrdně zabíjet kvůli ponížení svého proroka?


Francouzi by se měly zeptat, co vedlo členy jejich společnosti ke spáchání takových chladnokrevných vražd svých spoluobčanů?

Francie by měla zeptat sama sebe, proč shazovala bomby na muslimy. Kdo nadšeně obhajoval tyto "intervenční" války? Jaká byla úloha například Bernard-Henri Lévyho, hlavního obhájce války proti Libyi?

Co byl všechen ten zbytečný rozruch kvůli bouři? Kdo vedl tuto válku proti muslimům v srdci Evropy? Bylo to opravdu jménem tolerance?

Svoboda a smích jsou opravdu drahocenné, ale nebyla to francouzská "socialistická" vláda, která obtěžovala a zakazovala nejlepšího a nejúspěšnějšího komika ve Francii, Dieudonné M'ba M'ba, protože si dělal posměšky z náboženství holocaustu? Kdo tlačil francouzskou vládu, aby podnikla takové tvrdé akce proti umělci; nebyla to lobbistická skupina CRIF (Rada židovských institucí ve Francii - pozn. překl.)?

Pokud chce Evropa žít v míru, mohla by zvážit, zda nechá žít v míru ostatní národy. Následováním vrtochů lobby jsme odsoudili Paříž k osudu Aleppa, nedej bože...

Ale je tu alternativní příběh, který převrací naše vnímání tohoto katastrofálního pařížského masakru na hlavu.

Osudné ráno se 18letý Hamíd Murad, podezřelý jako jeden ze tří teroristů zapojených do teroristického útoku, sám přihlásil na policii v Charleville-Mezieres. Údajně se klidně vzdal poté, co slyšel své jméno ve zprávách. A podle svých tvrzení neměl nic společného s inkriminovanou akcí. Bizarní nemyslíte? Ne tak docela.

Přestože každý antiterorisický odborník souhlasil s tím, že útok na Charlie Hebdo byl profesionální prací, zdá se být dost amatérské, aby "vysoce vycvičený terorista" zanechal svůj občanský průkaz v autě. A odkdy si teroristé berou na svou operaci občanský průkaz? Jedním možným vysvětlením je, že takzvaní teroristé potřebovali několik hodin navíc, aby opustili Francii nebo aby se vypařili. Museli oblbnout francouzskou policii a rozvědku, aby prohledala nesprává místa a nesprávné lidi. Je možné, aby jednoduše podstrčili ukradený nebo zfalšovaný občanský průkaz v autě, které opustili?

Pokud byl scénář takový, tak je možné, že útok neměl nic společného s "džihádistickým terorismem". Je dost možné, že to byla další operace pod falešnou vlajkou. Kdo by za tím mohl být? Použijte svou představivost.

Překlad: zet, www.protiprudu.org
Zdroj: Gilad Atzmon



|Autor: Redakce|Zdroj: protiprudu.org|12.1.2015|