První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

Sovětské Norsko

Nacionalismus se v Norsku pěstuje až k extrému. Slavíme Den konstituce (17. května) jako nikdo (a bez vojenských přehlídek!), každá potravina z Norska je v obchodě ozdobena norskými vlajkami, zmiňujeme na jídle otevřeně «norskou kvalitu»,  v obchodech s potravinami máme plakáty, jenž nám říkají, že  «mrkev je norská specialita » (?!), jsme nejbohatší, nejlepší lyžaři, Norsko je nejlepší země na světě, jsme v mezinárodním měřítku tak důležití, šíříme mír na světě, atd. atd. atd.  Jó, a to není «nacionalismus», to jsou prostě fakta…

Běžné norské cukroví:


Jak víme, ne všichni jedinci žijící v Norsku jsou dost chytří, takže zde byla přidána norská vlaječka pro případ, že patříte k nim a nedošlo vám, že tyto dorty se mají podobat norským vlajkám:


Takže, tohle všechno – krom toho, že je to samozřejmě směšné – je skutečně velmi divné, když uvážíte skutečnost, že norská vláda je a většinu doby od roku 1945 byla marxistická. Proč by, proboha, marxistická vláda prosazovala to, co je vlastně (jakousi divnou formou) nacionalismu?

Norské ovce poslušně pochodují v zástupu na Den konstituce:


Marxisté chápou, že norský lid je vlastně velmi nacionalistický (takových je většina evropských národů), a proto vytvořili zcela bezzubý a impotentní «nacionalismus», aby uspokojili zjevně nacionalistické potřeby norských lidí. Dělají to hlavně proto, aby zajistili, že žádní Norové necítí potřebu skutečného nacionalismu.

Tento marxistický «nacionalismus» je přirozeně zvyk navržený tak, aby zahrnul druhé, takže pokud např. pocházíte z Afriky nebo Asie a chcete být akceptován jako pravý Nor, musíte jednoduše nosit tradiční «norské» oblečení, sledovat v televizi lyžařské soutěže, jíst norské jídlo, volit (!?), mluvit nějak norsky, oslavovat židovského lokaje loutkového krále a tak dále.  Pokud to děláte, jste pravým Norem, nehledě na to, jak jste snědý, a Norové vás budou (nebo dle marxistů by alespoň měli) milovat.

Ach, jsme tak hrdí, že jsme Norové:


«Norští» marxisté nejen odstranili ze svého «nacionalismu» rasový koncept, rovněž přijali a zahrnuli do něj jako součást konceptu pacifismus, vyjednávání za každou cenu, diplomacii, zahraniční pomoc a tak dále. Norové tyto věci dělají, protože jsme tak dobří, protože je naším zvykem tak konat, a Norové na to prý jsou hrdí. «Být dobrým je typicky norské», jak kdysi řekl jeden norský ministerský předseda.

Úspěšně integrovaní “Norové přistěhovaleckého původu”:


Pokud se jako Nor stanete skutečným nacionalistou a chcete např. chránit norskou kulturu, namísto nesmyslu, který za norskou kulturu vydávají, pak budete označen za neonacistu a tajná policie navštíví vás, vaše rodiče, pokud jste mladý, vaši školu, vašeho zaměstnavatele a další, aby je všechny «přesvědčila», abyste «si přestali ničit život tím neonacistickým nesmyslem». Aby vás dostali zpátky na trať…

“Norka přistěhovaleckého původu” obohacující  naši kulturu, v tomto případě přispěním k “našim” (tj. převážně francouzským…) tradičním šatům:


Nacionalismus je tedy v Norsku jen zdánlivě velice silný, ve skutečnosti není. Máte dovoleno být hrdí na své norské dědictví, ale jen proto, že předstírají, že podstatou našeho norského dědictví je marxistický extremismus a kulturní sebevražda – a máte dovoleno být hrdý, jen aby se zajistilo, že nebudete cítit potřebu být hrdý na své skutečné dědictví…

Vikingové vzdorovali požidovštění Skandinávie. Ôðinn & Þôrr. Technologie lodí. Mytologie. Architektura. Bylinkářství. Severská krev. Plavé vlasy. Modré oči. Světlá kůže. Silné končetiny & záda. Poctivost. Ústní tradice. Mečířství. Staronorština. Hudba. Poezie. Menhiry. Čest! Nic z toho oni nechtějí!

“Norská” ministryně  (islámské?) kultury (ale nemá na sobě tradiční norské šaty!!!!):


Ach, teď už se nám líbí, že? Teď je očividně Norka… přesně jak říkají marxisté; my jsme NEJLEPŠÍ, i pokud jde o “integraci”!


Já však chci jen to, a moc z jejich marxismu, judaismu/křesťanství, feminismu, pacifismu atd.! Ať žijje Norsko a rovněž všechny další evropské národy! Společně stojíme; rozděleni všichni padneme! HailaR WôðanaR!

P.S. Když píšu o sovětském Norsku, vždycky zapomenu … téma je tak obrovské, je toho tolik co říct a já končím tím, že řeknu příliš mnoho nebo příliš málo. Doufám, že tentokrát to dopadlo dobře.

Jak vypadají Norové doopravdy (na sobě samozřejmě maskování ve vzoru dubových listů…):



Varg Vikernes

22. května 2013

přeloženo z: www.thuleanperspective.com


|Autor: Wolf|Zdroj: sarmatia.wordpress.com|19.1.2015|