První máj   Street Art   Rioty   R.E. Skružný   Vznik ČSR   Vyhlazení   Vzdělání   En|De|Pl|Ru  

Aktivismus    Reporty    Pozvánky    Termíny    Vzpomínáme    Koncept    Ideologie    PC bezpečnost  

Nový portál ODPOR.INFO

Kamarádi, soukmenovci, sympatizanti,

po dlouhé a usilovné práci jsme pro Vás připravili dárek v podobě zbrusu nového portálu ODPOR.INFO, který naleznete na dobře známé internetové adrese odpor.org. Náš web se stal jedním z nejsledovanějším a co do obsahu nejlépe spravovaným serverem pravé národní opozice přinášející každý týden aktuální články, reportáže, názory a události z celého světa. Můžete se těšit z nového profesionálního vzhledu, přehledné struktury, mnoho připravovaných propagačních materiálů, nových kampaní a dalšího vylepšení.

Novým provedením portálu zdaleka naše úpravy nekončí. Stále se budeme snažit, na základě vašich připomínek a názorů zlepšovat tak, aby maximálně vyhovoval Vám - našim čtenářům.

Do širokých vod internetu vyplouvá vlajková loď národního odporu jménem ODPOR.INFO pod barvami schwarz-weiss-rot, pod barvami všech nacionálních socialistů na celém světě, pod barvami symbolizující vůli k životu a vítězství!

Věříme, že nový web se stane i novým impulsem všem hrdým bojovníkům nacionální revoluce, kteří ještě nesložili zbraně a s nezlomnou vírou v záchranu evropských hodnot. Lidem, kteří jsou každým dnem připraveni zasadit zdrcující úder tomuto zločinnému Systému zvaného parlamentní demokracie. Zkrátka každému, kdo nechce přenechat moc nad sebou někomu cizímu, někomu, jehož zájmy jsou pochopitelně odlišné od těch našich. Chceme, aby k nám tedy bylo přistupováno jako k lidem, kteří se pozitivně staví k životu a budoucnosti společenství v němž žijí a hlavně k vizi dlouhodobého rozvoje evropské civilizace.



|Autor: Redakce|Zdroj: odpor.info|29.04.2012|